Imetystoppi, pitkä

42.00

Utuli-imetystoppi on helpomman rintaruokinnan mahdollistaja. Antaa vauvalle helpon ja nopean pääsyn rinnalle sekä äidille rauhan keskittyä imetykseen häiritsevien vaatteiden sijaan. Topin päälle voi pukea Utulin imetyspaidan tai minkä tahansa jo kaapista löytyvän väljemmän paidan. Imetystoppi peittää mukavasti vatsan päällipaidan helmaa nostettaessa, jolloin imetys tuntuu miellyttävämmältä myös julkisemmilla paikoilla.

Malli on hieman väljä ja helma ulottuu alalantiolle. Jos haluat tiukemman ja lyhyemmän topin, valitse lyhyt toppi. Mustassa topissa on kuvista poiketen säädettävät olkaimet.

Tuotetunnus (SKU): toppipitkä Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Utuli-imetystoppi on suunniteltu helpompaa imetystä varten. Se peittää vatsan imetyksen aikana, antaa vauvalle helpomman pääsyn rinnalle ja antaa äidin keskittyä imetykseen. Topin päälle puetaan Utulin imetyspaita, joka on mitoitukseltaan väljä, tai mikä tahansa jo kaapista löytyvä väljempi paita, jonka helma on helppo nostaa imetyksen ajaksi ylös.

Imetystopin kanssa vauvan ruokintahetket helpottuvat! Nostat vain päällipaidan helman ylös ja avaat imetysliivit. Vauvalla on esteetön pääsy rinnalle ja äidin ei tarvitse venyttää ja yrittää pidellä luukkuja poissa imetyksen edestä. Utulin väljä imetyspaita pysyy rinnan päällä helposti imetyksen ajan tai voit suojata imetystä laittamalla helman vauvan  pään suojaksi. Helman voi nostaa ylös myös imetysapu-rannekkeen avulla, jolloin se ei ainakaan pääse valahtamaan vauvan kasvoille. Imetystoppi suojaa vatsaa näkymästä imetyksen ajan, mikä on erityisen mukavaa varsinkin julkisemmilla paikoilla imetettäessä.

Imetystä varten ei tarvitse ostaa kaappiin monia erilaisia imetyspaitoja, jotka sitten jäävät käyttämättä kun rintaruokinta loppuu. Utuli-imetystoppi käy monen erilaisen päällipaidan kanssa ja voit käyttää sitä jo sinulla olevien vaatteiden parina. Tai ostamalla Utulin imetyspaidan topin pariksi, saat varmasti väljän ja helpon päällipaidan imetykseen. Utulin imetyspaidat sopivat myös imetyksen jälkeiseen pukeutumiseen.

Materiaali 95 % luomupuuvillaa, 5 % elastaania. Ommeltu Suomessa Utulin ompelimossa. Kankaalla on Öko-Tex standardi 100 – ja OCS-sertifikaatti. ÖkoTex standardi 100 tarkoittaa, että materiaalissa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli tai formaldehydijäämiä. Standardi rajoittaa haitta-aineiksi katsottavien kemikaalien käyttöä ja takaa, että materiaali on ihoystävällinen ja väriaineet myrkyttömiä. OCS- sertifikaatti kattaa aina valmistamisesta- jakeluun asti, että tuote käsittää vähintään 95% luomumateriaaleja. Utuli-imetystoppi on mallirekisteröity ja sitä myy vain Utuli.

Pituus 39 cm rinnan alta helmaan koossa L.

Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Kokotaulukko